Antena Căutare

Ghidul începătorului la sala de fitness. Ce trebuie să știm înainte de începe antrenamentele

Neatza cu Răzvan și Dani. Astăzi este Ziua Internațională a Fitness-ului, un motiv numai bun pentru a te apuca de sală!  Înainte de a începe, este esențial să știm câteva reguli de bază pentru începători.

Neatza cu Răzvan și Dani. Astăzi este Ziua Internațională a Fitness-ului, un motiv numai bun pentru a te apuca de sală! Înainte de a începe, este esențial să știm câteva reguli de bază pentru începători.

Orice antrenament la sala de fitness nu poate nu poate începe fără câteva minute de încălzire, iar banda este una dintre cele mai potrivite modalități prin care se poate face asta.

„Înainte de orice program pe care îl începeți în sala de fitness, aveți nevoie de un echipament adecvat. Apoi, e important să nu începi în forță, să nu dai toată energia în primul antrenament și al doilea, după care să te așezi pe canapea cu febră musculară și dureri. Este recomandat să ai 30 de minute, de trei-patru ori pe săptămână, cu exerciții ce te ajută să îți activezi musculatura”, a explicat antrenorul personal, Florin Cujbă.

Alergiile de toamnă. Cum le putem evita și care sunt cele mai eficiente metode de a ameliora simptomele... Vaccinul antigripal, pro și contra. Medicul care a deschis primul spital virtual pentru copii din România are toate info...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x