Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Râzi cu lacrimi de el! Gică Gavrilă prezintă rubrica meteo: "Am greșit, nu râdeți, omul mai greșește"

 
+2 click pentru
galerie

Râzi cu lacrimi de el! Îl știm de la iUmor, e omul cu veșnica expresie "aplauze, vă rog"! Și cum experiența de acolo i-a plăcut la maximum, Gică Gavrilă vrea să se vadă permanent la TV.

În emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acesta a fost pus să prezinte rubrica meteo, că poate, poate îi ia locul Ramonei.

Iată cum s-a descurcat! 

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest