Antena Căutare

Colaborare între Dani Oțil și Elena Cuculici la Neatza cu Răzvan și Dani. „Să îmi compui niște versuri. Cu linia melodică mă descurc eu”

Dani Oțil îi consideră eroi pe cei care au două, trei iubite. Prezentatorului îi este destul de greu și cu o singură iubită, mai ales când se apropie luna cadourilor.

Elena Cuculici este interpretă de muzică populară din zona Oltoniei, artista s-a născut în Drăgășani, în județul Vâlcea.

„M-am gândit să creez aceste versuri pentru că m-am gândit eu, nu doar cei de vârsta a treia ar trebui să asculte muzică populară. Cred că aceste versuri sunt potrivite pentru cei de 20-30 de ani” , a explicat artista.

Artista a absolvit Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, secția canto popular. Elena a făcut sport de performanță, a fost campioană națională la săritura în lungime, aruncarea cu mingea de oină, viteză și rezistență.

Dani Oțil i-a dat artistei o idee pentru următoarea melodie. Prezentatorul a inventat chiar și versurile „Să iei și cadou în rate, dar să le vezi dezbrăcate.

Neatza cu Răzvan și Dani. Alexandra Violin cântă la vioară piesa Englishman in New York... Neatza cu Răzvan și Dani. Generația Alfa, copiii digitali care vor schimba lumea. Specialiștii susțin că vor trăi 140 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x