Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop: Cum cucerești o persoană din zodia Scorpion și ce trăsături are

Această săptămână a început cu luna nouă în Scorpion, lucru ce ne provoacă să reflectăm asupra dorinţelor şi conexiunilor noastre. Și fiindcă a venit vorba despre această zodie din horoscop, te-ai gândit vreodată cum cucerești un scorpion și ce trăsături are?

Despre zodia Scorpion putem spune că este o fire extrem de încăpățânată și ambițioasă, dar și extrem de greu de mulțumit sau de cucerit. Ce trăsături are zodia Scorpion?

Nu își cer scuze pentru ceea ce spun cu sinceritate, chiar dacă afirmațiile lor nu sunt printre cele mai plăcute. Unui Scorpion spune-i mereu adevărul, indiferent cât este de dureros.

Scorpionii sunt de părere că nu trebuie să își ceară scuze pentru ceea ce spun cu sinceritate, așa că ai face bine să accepți că asta este părerea lor sau să pleci.

Nativii Scorpion sunt interesați doar de relații lungi sau chiar căsătorii. Scorpionii sunt extrem de senzuali și te cuceresc imediat dacă își pun în minte, dar lucrurile nu sunt la fel de simple când vine vorba de ei! Este foarte greu să cucerești un Scorpion și să ai o relație cu el!

Urmărește materialul celor din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli cum poți cuceri un Scorpion, cum arată relația cu el și ce trăsături are!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!