Antena Căutare

I-a dat lumea peste cap! Dani Oțil: „Dacă sar să te sărut, se întâmplă ceva?”

Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a primit o lecție de lupte greco-române de la o fumoasa campioană Krista Incze.

Dani Oțil, curajosul prezentator „Neatza cu Răzvan și Dani”, a primit o lecție de lupte greco-romane de la fumoasa campioană Krista Incze.

Kristei Incze, în vârstă de 23 de ani, îi place să se lupte. Și o face bine! Prezentă în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”, sportiva a fost rugată de Dani Oțil să facă o mică demonstrație de lupte libere.

„Vreau să îmi arăți, în primul rând, poziția de plecare”, a rugat-o prezentatorul. După doar câteva mișcări, Dani părea că își regretă cuvintele. A avut, totuși, un sfat pentru Krista:

„Dacă, să ne imaginăm, sunt o competitoare din Ucraina și sar să te sărut, se întâmplă ceva?”

Catedrala Notre Dame, distrusă de flăcări! Cristina Bazavan, detalii cutremurătoare din Paris: „Oamenii stăteau și cânta... Benone Sinulescu și-a scris povestea vieții: „După întâlnirea cu Sadoveanu, Maria Tănase mi-a zis că o să fac carieră!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x