Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Ianna Novac, ex A.S.I.A, va deveni mamă de băiat: ”Primele luni de sarcină au fost grele. Am fost neom!”

 

Celebra cântăreață Ianna Novac, fostă componentă a trupei A.S.I.A,  urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani, ea a vorbit despre cum au fost primele luni de sarcină. 

Astfel, ea a dezvăluit că urmează să devină mamă de băiat.

Citește și: Ianna Novac, fosta componenta a trupei A.S.I.A., a cântata la Neatza ”Life is beautiful”. Nerăbdători să o revedeți?

”Știm ce e de mult. E un băiețel, mai e un pic și vine. Am făcut un test de ADN care se face în America și am aflat, dinainte de trei luni știm ce e. Am cântat această piesă și simțeam o bucurie imensă. Mă gândeam la el, mă gândeam la versurile din piesă și eram foarte entuziasmată. M-a chinuit trei luni, am fost neom, nu e la fel ca la Erica, dar așa sunteți voi, bărbații.”, a mărturisit Ianna. 

De asemenea, ea a mărturisit că va continua să urce pe scenă chiar și în luna iunie, cu puțin timp înainte de a naște.

Citește și: Ianna Novac, invitație la concert: ”În câteva dintre spectacole voi fi alături de trupa Distinto”

”Da, o să am trei spectacole în iunie, am refuzat vreo trei. Sper să fiu în formă să le pot duce.”, a mai precizat ea. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI