Antena Căutare

Ianna Novac, ex A.S.I.A, va deveni mamă de băiat: ”Primele luni de sarcină au fost grele. Am fost neom!”

Celebra cântăreață Ianna Novac urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani, ea a vorbit despre cum au fost primele luni de sarcină. 

Celebra cântăreață Ianna Novac, fostă componentă a trupei A.S.I.A, urmează să devină mamă pentru a doua oară, iar astăzi, la Neatza cu Răzvan și Dani, ea a vorbit despre cum au fost primele luni de sarcină.

Astfel, ea a dezvăluit că urmează să devină mamă de băiat.

Citește și: Ianna Novac, fosta componenta a trupei A.S.I.A., a cântata la Neatza ”Life is beautiful”. Nerăbdători să o revedeți?

”Știm ce e de mult. E un băiețel, mai e un pic și vine. Am făcut un test de ADN care se face în America și am aflat, dinainte de trei luni știm ce e. Am cântat această piesă și simțeam o bucurie imensă. Mă gândeam la el, mă gândeam la versurile din piesă și eram foarte entuziasmată. M-a chinuit trei luni, am fost neom, nu e la fel ca la Erica, dar așa sunteți voi, bărbații.”, a mărturisit Ianna.

De asemenea, ea a mărturisit că va continua să urce pe scenă chiar și în luna iunie, cu puțin timp înainte de a naște.

Citește și: Ianna Novac, invitație la concert: ”În câteva dintre spectacole voi fi alături de trupa Distinto”

”Da, o să am trei spectacole în iunie, am refuzat vreo trei. Sper să fiu în formă să le pot duce.”, a mai precizat ea.

Alexandru Ilinca, ultimul opincar din Muntenia, mărturisiri despre meșteșugul pe care-l practică de zeci de ani: ”Am făc... Flavia Mihășan, pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Mă rostogolesc ca bilă, dar abia aștept să vină bebe!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x