Antena Căutare

Ilie Roșu, omul care a alergat 226 de maratoane cu drapelul României în mână. Primul start l-a avut la 48 de ani

Marian Duță, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a intrat în direct, din București, alături de maratonistul Ilie Roșu. De ziua Drapelului Național, omul a povestit cum a început pasiunea sa pentru a alerga la maratoane și nu oricum, ci cu steagul României în mână.

Marian Duță, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a intrat în direct, din București, alături de maratonistul Ilie Roșu. De ziua Drapelului Național, omul a povestit cum a început pasiunea sa pentru a alerga la maratoane și nu oricum, ci cu steagul României în mână.

"De când mă știu mi-a plăcut să alerg! În copilărie alergăm după mingea de fotbal pe malul Siretului, în satul Adjudu Vechi, de-mi săreau ochii din cap. Simțeam o plăcere nebună să fac mișcare. În școală generală au fost și câteva rezultate: un loc 3 la campionatul național de minifotbal și câteva participări modeste la concursurile de atletism organizate la nivel județean. Și poate și pentru asta am ales să urmez o carieră militară", este descrierea pe care Ilie Roșu și-o face pe propriul site.

Maratonistul ne-a vorbit despre pasiunea sa, despre performanțele pe care le-a obiținut până în prezent și despre ce înseamnă pentru el sa poarte pe umeri drapelul propriei țări.

N-o vei recunoaște! Ramona Olaru a dat probă pentru postul de vecină la Neatza cu Răzvan și Dani în 2013... Neatza cu Răzvan și Dani. Gigi Becali, mesaj pentru Mirel Rădoi: Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x