Antena Căutare

Imagini din culisele celui mai nou videoclip Lidia Buble! „Veți descoperi mai multe Lidiuțe! De-abia aștept să faceți cunoștință cu ele”

Nou videoclip Lidia Buble feat. What's UP tocmai a fost lansat pe Youtube. La doar o oră de când a fost „eliberat” online, clipul piesei „Asta sunt eu” are deja zeci de mii de vizualizări.

Nou videoclip Lidia Buble feat. What's UP tocmai a fost lansat pe Youtube. La doar o oră de când a fost „eliberat” online, clipul piesei „Asta sunt eu” are deja zeci de mii de vizualizări.

Lidia Buble ne spune „Asta sunt eu”. Piesa, aleasă tocmai pentru că vorbește despre artistă, are un videoclip plin de culoare, care ne nezvăluie cele patru laturi ale personalității ei.

„În momentul de față, sunt una dintre cele patru Lidiuțe pe care le veți regăsi în următorul meu videoclip, „Asta sunt eu”. Fiecare piesă pe care o lansez trebuie să vorbească despre mine. Veți descoperi mai mute laturi ale mele.

De-abia aștept să faceți cunoștință cu ele. Una este ea, una este bună, una e căzută din lună și una e o păpușică dulcică!”, a povestit Lidia Buble.

Ceaiul, pasiune scumpă! Dani: „Nu am crezut că o să înjur vreodată într-un magazin de ceaiuri”... Cel mai lung șir de confuzii din istoria „Neatza”. Ce au în comun Delia Rus, Patricia Kaas și Vanessa Paradis?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x