Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Marian Duță și-a luat zborul de la Neatza cu Răzvan și Dani! Imagini inedite cu litoralul românesc din avion!

Marian Duță, alături directorul operațional al aeroportului Tuzla, Mugurel Toma, a zburat peste toate stațiunile litoralului românesc.

Marian Duță, alături directorul operațional al aeroportului Tuzla, Mugurel Toma, a zburat peste toate stațiunile litoralului românesc.

De la nord, din cea mai populară stațiune de la mare, Mamaia, în care predomină distracția și voia bună din zori și până noaptea târziu, până în sudul litoralului, acolo unde se regăsesc zonele alese în special de familii care caută liniște, țărmul Mării Negre arată fascinant de sus

Priveliștea este spectaculoasă, iar poveștile despre fiecare stațiune de pe litoral sunt și ele impresionante.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro