Antena Căutare

„Îngerul muzicii” a cântat la București! Sarah Brightman, cea mai vândută soprană din lume, a adus lacrimi în ochii fanilor

Sarah Brightman, este cea mai bine vândută soprană din toate timpurile, a revenit la București într-un concert mult așteptat de fanii genului.

Sarah Brightman, este cea mai bine vândută soprană din toate timpurile, a revenit la București într-un concert mult așteptat de fanii genului.

A fost numită „Îngerul muzicii”, este cea mai bine vândută soprană a tuturor timpurilor și pioniera genului classic-crossover. Sarah Brightman a revenit la București într-un concert mult așteptat de fanii genului.

Artista a strălucit pe scenă, la propriu! Toate ținutele purtate au fost completate de câte o diademă superbă.

Sarah Brightman a devenit celebră prin colaborarea cu tenorul Andrea Bocelli. Piesa „Time to Say Goodbye” a doborât orice record, fiind vândută în peste 12 milioane de exemplare, în toată lumea.

Fanii din România au așteptat cu entuziasm concertul artistei de origine britanică, mai ales că la show-ul susținut la București în 2014, Sarah Brightman i-a impresionat nu doar cu vocea ei incontestabilă, ci și cu atuurile sale de entertainer!

Un videoclip ca o poveste! O moldoveancă ne arată frumusețile din România! Adriana Rusu, clip spectaculos pentru piesa ... „Fie să renască” în 14 orașe din România! Phoenix, legenda vie a rock-ului românesc, pornește în turneu: „Avem un mesaj ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x