Antena Căutare

Imagini rare cu Cătălin Oprișan! Iată cum a fost chinuit să facă sport

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a fost chinuit de Diana Stejereanu, instructor de fitness, Ramona Olaru și Amalia Șefania să facă sport. Iată cât de corect a executat acesta mișcările.

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a fost chinuit de Diana Stejereanu, instructor de fitness, Ramona Olaru și Amalia Șefania să facă sport.

Iată cât de corect a executat acesta mișcările.

Diana Stejereanu, instructor de fitness, îi pune la punct pe toți trei cu niște exerciții nu foarte complicate, dar care cer efot! ,,Nu, nu, nu! Domnul antrenor nu se antrenează!", a spus Cătălin Oprișan, încercând să scape de probele de sport. Nu i-a ieșit!

Cătălin Oprișan se pare că depune ceva efort să facă exercițiile perfect: ,,stai că n-am prins!"

Exercițiile dimineții nu vor lipsi în niciuna dintre zile, așa că fii pe fază să înveți alături de noi cele mai bune mișcări pentru o înviorare ca la carte.

Ivan Patzaichin a primit, cu întârziere, cea mai înaltă distincție a sportului românesc: „Au uitat. Erau convinși că eu ... Neatza cu Răzvan și Dani. Imagini spectaculoase de la Acvariul din Tulcea. Aici pot fi admirate specii de pești din Delt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x