Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

În ce constă admiterea la Academia Militară? Alisa Păun de la Neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă avantajele și dezavantajele

 

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Colegiul Național Militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova, a aflat în ce constă admiterea la Academia Militară.

Admiterea la Academia Militară constă în primul rând într-un test de limba engleză, la care trebuie să se prezinte foarte bine, nota minimă pentru a fii admis este șase. Apoi, tinerii trebuie să știe matematică și fizică.

Cei care fac liceul militar sunt obișnuiți cu activitatea în comun și învață să se acomodeze la viața de student a unei Academii Militare și la profesia de militar după absolvirea Academiei Militare. 

Pentru cei care nu doresc să continue cu această meserie mai departe pot renunța, însă sunt nevoiți să achite taxele de școlarizare acumulate până în momentul când au luat decizia de a se plia pe altceva.  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI