Antena Căutare

Tehnici simple pentru o viață echilibrată: „Trebuie să conștientizăm că merităm să ne punem pe primul loc”

Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", a lansat rubrica "Începe de Luni". Lucsandra a aflat de la Andreea Pautov, ghid spiritual, care este primul pas în creşterea încrederii în sine.

Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", a lansat rubrica "Începe de Luni". Lucsandra a aflat de la Andreea Pautov, ghid spiritual, care este primul pas în creşterea încrederii în sine.

Înainte să putem avea grijă de alții, trebuie să învățăm să avem grijă de noi. La rubrica „Începe de luni”, Lucsandra Săndulescu a afla de la ghidul spiritual Andreea Pautov, care este primul pas spre o viață împlinită.

„Sufletul are nevoie acum și aici să fie redescoperit, să fie cunoscut, să fie îmbrățișat”, a explicat ghidul spiritual.

Andreea Pautov este soție, mamă, fostă corporatistă și ghid spiritual. A ajuns „doctor pentru suflet” după ce ea însăși s-a văzut la pământ, din punct de vedere emoțional. A renunțat la tot pentru a face yoga și a- îndruma pe „pacienți” către fericire și regăsire.

„Suntem perfecți, minunați, exact așa cum suntem. Călătoria începe fix din punctul în care ne acceptăm exact așa cum suntem. Trebuie să măsurăm rezistența pe care o avem la acceptare, pentru că există acel sabotor interior care nu vrea să se facă bine”, a spus Andreea Pautov.

„Din păcate, boala acestei societăți este sentimentul de a fi insuficient. Oamenii nefericiți sunt cei cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți”, a adăugat aceasta.

Ultimele pachete pentru vacanța de Paște! Cât trebuie să scoatem din buzunar pentru minivacanța de sărbători... S-a spart conducta de frumusețe! Platoul „Neatza” a fost inundat de concurentele „Miss OneLife”: „Vreau să ne amestecăm ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x