Antena Căutare

Înscrierea la facultate 2019. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să te faci inginer

Mircea Costoiu, rectorul Universității Politehnice din București, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre înscrierile din acest an.

Mircea Costoiu, rectorul Universității Politehnice din București, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre înscrierile din acest an.

Concurența este destul de mare la Politehnică, asta pentru că mulți dintre studenți reușesc să își găsească un loc de muncă bine plătit încă din timpul școlii.

Este a doua zi de înscriere la Universitatea Politehnică și doar după prima zi, numărul celor înscriși îl depășește pe cel de anul trecut. Se așteaptă peste 5.000 de candidați la toate facultățile Universității.

Anul acesta s-au înființat noi specializări, legate de agricultura inteligentă și de informatică în agricultură pentru că e o cerință majoră din zona agricolă.

Examenul de admitere diferă pentru unele facultăți, la trei dintre acestea este o admitere pe bază de interviu, iar la celelalte 12 facultăți este examen de admitere, o probă de matematică și o probă la alegere, fizică, chimie sau economie.

Înscrierea la concursul de admitere se face la secretariatele facultăților, zilnic între orele 09:00 și 16:00, până sâmbătă.

Universitatea Politehnică scoate la concurs 6.045 de locuri dintre care 5.000 la buget.

Jeep safari pe plaja sălbatică de la Vadu cu echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani... Stil de succes by Ellida Toma. Imagini interzise cardiacilor la Neatza cu Răzvan și Dani! Costumele de baie fac să zburd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x