Antena Căutare

Ioana Andreescu vrea să fie „Cea mai sexy mămică” și a adus fotografii pe măsură! „În ce moment al vieții tale ai făcut acest shooting hot?”

Răzvan și Dani continuă căutarea pentru „Cea mai sexy mămică”! Ioana Andreescu este candidata acestei ediții. Îndeplinește ea toate cerințele?

Răzvan și Dani continuă căutarea pentru „Cea mai sexy mămică”! Ioana Andreescu este candidata acestei ediții. Îndeplinește ea toate cerințele?

Ioana Andreescu are 32 de ani, este medic stomatolog și locuiește în București. Este mama unui băiețel, David, și vrea să primească titlul de cea mai sexy mămică de la Neatza.

„Ioana, trebuie să ne explici un pic fotografiile cu care te-ai înscris...toată lumea ne-a mai trimis o fotografie de genul ăsta, dar tu le-ai trimis pe toate! În ce moment al vieții tale ai făcut acest shooting hot?”, a întrebat-o Dani.

„Acum trei ani”, a răspuns Ioana. „Dar asta nu înseamnă că nu aș mai face din nou, e pasiunea mea! Nu e frumos?”, a adăugat candidata.

Emisiunea Neatza lansează concursul “Cea mai sexy mamică!” Cerințe minime: mămică, zâmbet fermecător și veselie naturală. Dacă frumusețea și veselia ta sunt apreciate de public ... ai luat titlul ! Înscrie-te în cea mai frumoasă competiție dintr-o emisiune de televiziune! Acest anunț se adresează persoanelor pregătite pentru celebritate!

Dani Oțil, spaima școlii! Răzvan: „Dani a spart tabla după ce a aruncat după mine cu un picior de scaun!”... Dani Oțil, dezvăluire de senzație din trecutul său! „Să înțeleagă și ăștia...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x