Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Imagini de infarct! Ioana Gheorghe, sexy atleta din România care face ravagii pe Instagram!

Ioana Gheorghe e multiplă medaliată la campionatele naţionale de atletism din România, iar în timpul liber e pasionată de fotografii. În vârstă de 22 de ani, Ioana Gheorghe a început atletismul la Timişoara, dar în acest moment e legitimată la CSA Steaua, unde câştigă medalii după medalii în competiţiile interne.

Ioana Gheorghe e multiplă medaliată la campionatele naţionale de atletism din România, iar în timpul liber e pasionată de fotografii.

În vârstă de 22 de ani, Ioana Gheorghe a început atletismul la Timişoara, dar în acest moment e legitimată la CSA Steaua, unde câştigă medalii după medalii în competiţiile interne.

Pe lângă performanțele în sport, Ioana se remarcă și prin fizicul atrăgător, căci imaginile sale de pe Instagram fac deliciul bărbaților. Brunetă, sexy, cu forme perfecte și un trup tonifiat, Ioana întoarce toate privirile!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro