Antena Căutare

Imagini de infarct! Ioana Gheorghe, sexy atleta din România care face ravagii pe Instagram!

Ioana Gheorghe e multiplă medaliată la campionatele naţionale de atletism din România, iar în timpul liber e pasionată de fotografii. În vârstă de 22 de ani, Ioana Gheorghe a început atletismul la Timişoara, dar în acest moment e legitimată la CSA Steaua, unde câştigă medalii după medalii în competiţiile interne.

Ioana Gheorghe e multiplă medaliată la campionatele naţionale de atletism din România, iar în timpul liber e pasionată de fotografii.

În vârstă de 22 de ani, Ioana Gheorghe a început atletismul la Timişoara, dar în acest moment e legitimată la CSA Steaua, unde câştigă medalii după medalii în competiţiile interne.

Pe lângă performanțele în sport, Ioana se remarcă și prin fizicul atrăgător, căci imaginile sale de pe Instagram fac deliciul bărbaților. Brunetă, sexy, cu forme perfecte și un trup tonifiat, Ioana întoarce toate privirile!

Horoscopul Zilei 25 iulie 2019, Neatza cu Răzvan și Dani. Se schimbă tot pentru zodia Berbec... „Neatza cu Răzvan și Dani”, lider de piață, de la malul mării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x