Antena Căutare

Istoria stațiunii Cap Aurora. Motivul pentru care multe dintre hoteluri au nume de pietre prețioase

Diana Slav, ghid turistic, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre stațiunea Cap Aurora, care este situată între Jupiter și Venus și la circa cinci kilometri de Mangalia.

Diana Slav, ghid turistic, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre stațiunea Cap Aurora, care este situată între Jupiter și Venus și la circa cinci kilometri de Mangalia.

Sunt patru golfulețe care compun stațiunea Cap Aurora și foarte multe hoteluri cu nume de pietre prețioase.

Aceste hoteluri au luat naștere în anul 1970. Stațiunile au fost denumite după planete și fiecare dintre acestea a avut o tematică în denumirea hotelurilor, fiind cu nume de femei, nume de pietre prețioase și nume de regiuni.

Stațiunea Cap Aurora este des confundată, lumea crezând că se face trecerea de la Venus la Jupiter. Frumusețea stațiunii este dată de glufurile micuțe.

Cap Aurora este frecventată de familii cu copii, din acest motiv este destul de liniștită. Aceștia vin în principal pentru aerosoli.

Răsăritul este piesa de rezistență la Cap Aurora. Diana recomandă turiștilor să facă eforturi pentru a prinde răsăritul macar într-o dimineață în timpul șederi lor aici.

Cap Aurora este considerată un sat al stațiunii Mangalia, însă este greșit spus, deoarece aceasta este locuită doar în timpul sezonului.

Retrospectivă meciului de tenis Simona Halep - Serena Williams. Răzvan Simion: Este de o modestie fantastică... Fitness cu Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani! Program de antrenament cardio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x