Antena Căutare

Ivan Patzaichin a primit, cu întârziere, cea mai înaltă distincție a sportului românesc: „Au uitat. Erau convinși că eu o am”

Ivan Patzaichin a primit, în luna aprilie a acestui an, Colanul de Aur, cea mai înaltă distincție a Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 

Ivan Patzaichin a primit, în luna aprilie a acestui an, Colanul de Aur, cea mai înaltă distincție a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Ivan Patzaichin a primit ea mai înaltă distincție a Comitetului Olimpic și Sportiv Român. „Colanul e Aur”.

„Este un ordin al Comitetului Olimpic Român și se oferă personalităților speciale...mă număr printre ele”, a explicat, zâmbind, marele sportiv.

Motivul pentru care Ivan Patzaichin a primit abia acum Colanul de Aur este unul cât se poate de românesc: „Au uitat!”

„Am înțeles că au uitat. Erau convinși că eu îl am. Abia acum și-au adus aminte...Nu zic asta din răutate, chiar mă bucur! Nu îndrăzneam să spun că îl aștept”, a adăugat acesta.

Sportivul a ținut să felicite echipa Neatza cu Răzvan și Dani pentru „mutarea”, fie ea și temporară, în Delta Dunării. Resortul de lux de unde transmite emisiunea nu îi este deloc străin marelui sportiv: „Am dormit acum 42 de ani în clădirile de aici, în „Lebăda veche””.

„Nici nu știu dacă m-am născut în barcă sau pe uscat”, a spus Ivan Patzaichin. Sportivul a dat detalii uimitoare despre copilăria și viața în Delta Dunării.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Care dintre fetele de la Neatza cu Răzvan și Dani se pricepe la pescuit? Au dat un test inedit, cu sticle. „Tu o să pesc... Imagini rare cu Cătălin Oprișan! Iată cum a fost chinuit să facă sport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x