Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Neatza cu Razvan și Dani. La ce să te aștepți când ești însărcinată. Topul fricilor viitoarelor mămici

Ruxandra Luca prezintă un material despre topul fricilor viitoarelor mămici. La ce să te aștepți când ești însărcinată.

În topul statisticilor, femeilor le este teamă să nu piardă sarcina, fapt ce se poate întâmpla în 20% dintre cazuri, însă se întâmplă la începutul sarcinii, în momentul în care nu știi că ești însărcinată.

În momentul în care mamica trece de prima ecografie, cea de la șase- opt săptămâni șansele scad sub 5%.

„Sarcina aduce multă bucurie, dar și emoții cât cuprinde pentru viitoare mămică. Important este să reținem că dragostea vine de la sine, restul se învață” , explică Ruxandra.

Viitoare mămici se îngrijorează în momentul în care se gândesc la sănătatea copilului, dacă acesta va avea probleme sau despre modul în care va evolua sarcina, dacă vor exista complicații, stări de greață sau altele.

Femeile trebuie să le acorde oportunitatea bărbaților de a lua parte la această experiență minunată deoarece cu excepția alaptatului tot ce face o mămică poate face și un tată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro