Antena Căutare

„Neatza cu Răzvan și Dani” lansează concursul „Eu am un superbebe!”. Cei mai drăgălași bebeluși se văd la cel mai iubit matinal! Cum pot fi înscriși

„Neatza cu Răzvan și Dani” lansează o nouă ediție a concursului „Eu am un superbebe!”. Cei mai drăgălași bebeluși se vor vedea la cel mai iubit matinal.

„Neatza cu Răzvan și Dani” lansează o nouă ediție a concursului „Eu am un superbebe!”. Cei mai drăgălași bebeluși se vor vedea la cel mai iubit matinal.

„În această rubrică vrem să punem în valoare pozici cu copiii voștri în situații simpatice. Noi am pregătit și niște surprize – niște body-uri cu Neatza, pe două mărimi, pentru ăla mai micul și pentru ăla mai bine crescutul”, a spus Dani Oțil.

„Vă puteți înscrie pe a1.ro, la secțiunea Neatza, cu foarte micii voștri companioni de viață, în situații simpatice – poate i-ați îmbrăcat interesant, poate i-ați găsit foarte murdari, poate îi găsiți jucându-se ciudat. Am prefera să fie bebei, adică până în 18 luni, că după ce pot vorbi parcă e mai greu să te înțelegi cu ei... Vă așteptăm cu fotografii aici, a precizat prezentatorul.

„Pe unii dintre ei o să îi verificăm dimineața, să vedem dacă sunt treji și în faza finală o să aducem câțiva bebeluși aici în platou, să ne mai jucăm și noi cu ei, că părinții lor poate or fi obosit”, a mai spus Dani Oțil.

Înscrie-te cu cel puțin o poză amuzantă sau specială a bebelușului tău pe https://a1.ro/neatza/superbebe/ și intră în concurs!

Mai multe detalii despre concursul „Eu am un superbebe!” sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Lipește spatele, fundulețul sus!”. Exerciții pentru coapse și fesieri, cu mingea de fitball, la Neatza! Ramona a suferi... Ramona Olaru de la Neatza are patru inele de logodnă!!! Dezvăluiri incendiare! „Primul este cel mai frumos” – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x