Antena Căutare

Leya D, fosta concurentă „X Factor”, a lansat o super piesă la „Neatza”. Cum sună „Am nevoie de tine” și ce pasiuni are artista, într-un interviu senzațional

De pe scena „X Factor”, pe culmile succesului. Leya D a lansat piesa „Am nevoie de tine”. Într-un interviu inedit, plin de dezvăluiri neașteptate artista a vorbit despre pasiunile ce îi modelează viața.

De pe scena „X Factor”, pe culmile succesului. Leya D a lansat piesa „Am nevoie de tine”. Într-un interviu inedit, plin de dezvăluiri neașteptate artista a vorbit despre pasiunile ce îi modelează viața.

Leya D a cântat la „Neatza”, în premieră, piesa „Am nevoie de tine”.

După ce a terminat de cântat, Leya D a stat de vorbă cu Dani. Dar n-a fost singură! Se pare că talentul este trăsătură de familie, pentru că sora cea mică a artistei, Sonia, este tot muzician.

La 19 ani, Sonia este vlogger. „Încerc să influențez adolescenții cu ceva frumos, pentru că, în special în această perioadă, mulți o iau pe cărări greșite. În ultimul vlog, am fost la stomatolog. Încerc să le arăt oamenilor ce fac eu în fiecare zi, ca un influencer.”

Leya D., pe numele ei real Denise Anghelache, a participat la „X Factor”, în anul 2014 și a reușit să impresioneze jurații cu interpretările sale live.

Artista e foarte mândră că a ajuns la „X Factor”, pentru că asta i-a deschis drumul spre succes. „A fost o experienţă foarte plăcută. În primul rând, mi-am demonstrat mie că pot”

În 2016, Leya D a lansat piesa „Karma”, în colaborare cu Kalif, cu un videoclip filmat într-o locație spectaculoasă, Castelul Cantacuzino din Bușteni.

Cele mai tari întâmplări din trafic. Amalia a primit o propunere interesantă, de pe contrasens: „Am fost invitată...”... Dani Oțil avea aceeași problemă în toate relațiile sale: „Sper că ți-e mai bine cu aia decât cu mine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x