Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Lipsa încrederii în sine, cea mai mare problemă a copiilor. Cum îi putem ajuta pe cei mici să depășească acest obstacol

Neatza cu Răzvan și Dani. În preadolescență, stima de sine a copiilor are de suferit. Este important să știm ce se întâmplă cu ei în această perioadă și cum îi putem ajuta să treacă prin ea. 

Neatza cu Răzvan și Dani. În preadolescență, stima de sine a copiilor are de suferit. Este important să știm ce se întâmplă cu ei în această perioadă și cum îi putem ajuta să treacă prin ea.

Până în jurul vârstei de 10 ani, copiii sunt încrezători în propriile forțe. Apoi, încep să perceapă diferențele dintrei ei. Iar acest lucru se reflectă în compartimentul emoțional. În familie, se retrag foarte mult, nu mai există acea comunicare foarte deschisă cu părinții.

Pe lângă izolare, pot avea eșecuri inclusiv la școală. Există un spectru foarte larg de comportamente ce par, în primă fază, nocive.

Fetele au mai puțină încredere în ele decât băieții.

Presiunea pe fete este foarte mare. Ele cred că trebuie să arate într-un anumit mod, să se comporte într-un anumit mod, să se îmbrace doar cu un anumit tip de haine. Automat, încrederea în sine este mult mai scăzută.

Mai multe informații despre cum îi putem ajuta pe copii să își crească stima de sine, în materialul video de sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!