Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la munca
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Neatza cu Răzvan și Dani. Lora și Proconsul, super colaborare la piesa Prea Târziu: Ne cunoaștem de 15 ani, iar acum a venit vremea pentru o melodie împreună

Melodia Prea târziu este compusă de către Siakes Evangelos, Elena Morșanu, Vlad Munteanu și Șerban Cazan.

„Avem 15 ani de când ne cunoaștem și uite că după 15 ani s-a întâmplat. Nu e prea târziu să faci o piesă după 15 ani, chiar dacă piesa se numește „Prea Târziu” . Este o colaborare pe care ne-am dorit-o” , au explicat cei doi.

Povestea din spatele acestei colaborări este inedită. Cei de la Proconsul căutau o voce feminină, aceștia chiar filmau videoclipul piesei și sa-au gândit rapid că Lora s-ar potrivi. Ce este interesant, în momentul în care cei de la Proconsul i-au trimis piesa, aceasta se afla la pescuit și nu a putut asculta melodia.

Videoclipul piesei este filmat în studio, un loc în care artiștii se simt mult mai comod.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!