Antena Căutare

Magicianul Johannes, dezvăluiri din noul sezon „iUmor”: „Am aruncat cu o cărămidă în Bendeac”

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", magicianul Johannes a a făcut dezvăluiri din noul sezon iUmor. Cum a reușit să îi sperie pe jurați și ce surprize inedite ne așteaptă în noul sezon?

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", magicianul Johannes a a făcut dezvăluiri din noul sezon iUmor. Cum a reușit să îi sperie pe jurați și ce surprize inedite ne așteaptă în noul sezon?

Noul sezon „iUmor” este din ce în ce mai aproape. Magicianul Johannes ne-a povestit cum a reușit să îi șocheze pe jurați și în ce ipostază îl vom revedea.

„Am concurat ca invitat special și am și câștigat! Mi-au spus când am ieșit. Am intrat într-un rol și n-am mai ieșit. Când am ajuns acasă, mama nu m-a mai recunoscut, dar m-a primit, până la urmă...suflet de mamă! Prietena e pe cale să mă lase...Sunt în rol și n-am mai ieșit”, a povestit magicianul Johannes.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon ”iUmor”, difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Avem și noi un „Om de Oțel”. Paul Georgescu a înotat 1.600 de metri în apă înghețată. „Orice se poate întâmpla, am avut ... Dani Oțil, cu „romantismul” la vedere! „Dana, Dana...Eram amândoi întinși pe capota mașinii mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x