Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Marian Duță, turist în ținutul hobbiților din județul Sibiu deschis de soții Tănăsescu: ”Ne-am dorit să plecăm din București!”

În ziua în care România sărbătorește 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, Marian Duță, reporterul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ajuns la Porumbacu de Sus, județul Sibiu, unde a vizitat...doi foși bucureșteni. 

Soții Tănăsescu au renunțat la viața haotică din București și s-au mutat la Porumbacu de Sus, în Sibiu, acolo unde și-au deschis o pensiune unică în Europa. Camerele sunt îngropate în pământ și oferă oaspeților o experiență unică, fără a afecta confortul.

”Ne-am dorit să plecăm din București, unde nu ne regăseam deloc. Apoi pur și simplu ne-am jucat. Ne-am dorit niște clădiri fără muchii, fără colțuri și fără să se vadă prea mult.”, a mărturisit doamna Tănăsescu.

Cum arată pensiunea unică pe care au deschis-o aceștia, vedeți în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro