Antena Căutare

Marian Duță, turist în ținutul hobbiților din județul Sibiu deschis de soții Tănăsescu: ”Ne-am dorit să plecăm din București!”

În ziua în care România sărbătorește 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, Marian Duță, reporterul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a ajuns la Porumbacu de Sus, județul Sibiu, unde a vizitat...doi foși bucureșteni. 

Soții Tănăsescu au renunțat la viața haotică din București și s-au mutat la Porumbacu de Sus, în Sibiu, acolo unde și-au deschis o pensiune unică în Europa. Camerele sunt îngropate în pământ și oferă oaspeților o experiență unică, fără a afecta confortul.

”Ne-am dorit să plecăm din București, unde nu ne regăseam deloc. Apoi pur și simplu ne-am jucat. Ne-am dorit niște clădiri fără muchii, fără colțuri și fără să se vadă prea mult.”, a mărturisit doamna Tănăsescu.

Cum arată pensiunea unică pe care au deschis-o aceștia, vedeți în clipul de mai sus!

Nu știi dacă să râzi sau să plângi. Ce cred românii că sărbătoresc pe 24 ianuarie: ”Nu știu, nu prea stau în țară!”... Răzvan Simion și Cătălin Oprișan s-au transformat în Alexandru Ioan Cuza și Mihail Kogălniceanu și au explicat cum s-a f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x