Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Surpriza Amnei, piesă nouă de Valentine's Day. "Nu scapă nimeni, am și piesă pentru mama, pentru tata..."

De Valentine's Day, Amna a lansat melodia ”14 februarie”. Piesa este foarte frumoasă, chiar Răzvan s-a declarat încântat de noua melodie a artistei.

Piesa Amnei este compusă special pentru ziua de Valentine's Day.

Ai piesă de vară, de primăvară, de Sfântă Mărie, de Crăciun, de Sfântul Andrei , Sfântul Ștefan și acum de Sfântul Valentin, a glumit Răzvan Simion cu vedeta prezentă la Neatza.

"Nu scapă nimeni, am și piesă pentru mama și pentru tata", completează artista.

Revenind la piesa dedicată Zilei Îndrăgostiților, Amna povestește că este scrisă de anul trecut, însă a fost orchestrată doar cu un pian, iar acum și-a dorit să fie într-o variantă orchestră full, pentru a îndeplini dorința fanilor, care i-au cerut asta.

Piesa Amnei poate fi ascultată și pe canalul de youtube al artistei, unde a depășit 100 de mii de subscriberi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro