Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Neatza cu Răzvan și Dani. Meniul mexican, vacanță exotică într-o farfurie

Meniurile mexicane variază în funcție de regiune, dar majoritatea conțin porumb, o mare varietate de ardei iuți și fasole.

Tacos, principalul fel de mâncare din Mexic, se poate face din orice fel de carne, pește sau legume, împachetate într-o tortilla.

În unele zone din Mexic, se consume și ciudățenii, cum ar fi carne de iguană, șarpe, maimuță, dar și o mulțime de insecte.

„La noi e foarte popular tacos, cu carne de porc băgată la baiț cu sos de ardei și condimente ca oregano, usturoi, ananas.” , a explicat bucătarul mexican.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!