Antena Căutare

Mera Hotels, proiect inedit. „Ajutăm stațiunile din sud să redevină perla litoralului românesc. Am dovedit că se poate și în România!”

Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels, a vorbit, miercuri, „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre proiectul pe care îl conduce, explicând că prin intermediul acestuia a dovedit că este posibil ca românii să se bucure de un concediu perfect la ei acasă.

Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels, a vorbit, miercuri, „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre proiectul pe care îl conduce, explicând că prin intermediul acestuia a dovedit că este posibil ca românii să se bucure de un concediu perfect la ei acasă.

„Sudul litoralului a cunoscut o dezvoltare uriașă în ultimii patru ani și este clar că atenția investitorilor în turism este îndreptată către această zonă. Proiectul Mera este și el în plină dezvoltare și ajută ca aceste stațiuni din sud să redevină ceea ce au fost odată – perla litoralului românesc”, a spus Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels.

Potrivit Mihaelei Surin, Mera a apărut în stațiunile din sud pentru a oferi o opțiune concretă turiștilor care în trecut alegeau locații de top, cu servicii all inclusive, din Bulgaria, Turcia, Grecia sau alte destinații, deoarece nu exista opțiune pentru servicii de calitate, pentru pachete all inclusive, în România.

„A fost un pariu. Știam că românii merg la all inclusive peste granițe, dar nu știam că vor all inclusive și în România. Se pare că pariul a fost câștigat. Este plin încă. Ieri nu am găsit loc la șezlong, la piscină. Sunt foarte mulți părinți cu copii”, a spus și Dani Oțil.

„Ne bucurăm să oferim servicii complete – de la o cazare foarte bună, servicii de restaurant prezente pe durata întregii zile, servicii de bar, plajă, piscine, divertisment, multe activități pentru cei mici. Se pare că produsul nostru este foarte apreciat. Acesta este și un motiv pentru care proiectul Mera nu se oprește aici. Se va dezvolta în continuare. Ne dorim foarte mult ca românii să își poată petrece vacanța la ei acasă, fără a mai face acele drumuri obositoare și lungi, cu copii după ei, ca să ajungă în destinații străine. Am dovedit că se poate și în România, pe litoralul românesc, în locațiile Mera, să avem un concediu frumos, fără griji, frumos, relaxant, cu servicii complete și într-un mediu sigur pentru întreaga familie”, a mai spus Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels.

Bella Santiago, show fabulos la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc... Dani Oțil și-a găsit trupă pentru nuntă! „Să îmi cânte la Reșița, când mă iau ăștia mire!” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x