Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, de pe o plantație de mure din Izvorani, a aflat de la Emil, antreprenor, cum se dezvoltă o afacere cu mure.
Emil a început să cultive mure din dorința de a experimenta ceva nou. Acesta a început mai întâi în glumă, o glumă care s-a dovedit a fi un real succes. Dar acesta afirmă că nu este atât de ușor precum pare și că sunt ani de muncă pentru ca plantele să ajungă la maturitate.
O caserolă de mure proaspăt culeasă, cu fructe coapte se vinde cu 10 lei, dusă la birou sau acasă.
Din mure se poate face și vin, care este denumit elixirul tinereții, datorită faptului că acest vin conține foarte mult resveratrol.
Este considerat un vin terapeutic. Doctorul recomandă 100 ml pe zi pentru femei și undeva la 200 ml pentru bărbați. Vinul de mure ajunge să aibă și 14 grade.
De asemenea, Emil trensformă murele și în miere, o miere cu foarte multe prorpuetăți.