Antena Căutare

Nea Gigi e comoară națională! Testează vigilența polițiștilor, se crede pieton, chiar dacă e pe scuter și bea numai ceai de struguri!

Redactorul șef de la a1.ro, Cătălin Oprișan, a descoperit noua vedetă a României! Este Nea Gigi, arestat pentru că a vrut să vadă dacă „organele își FACE datoria”. 

Redactorul șef de la a1.ro, Cătălin Oprișan, a descoperit noua vedetă a României! El este Nea Gigi, arestat pentru că a vrut să vadă dacă „organele își FACE datoria”.

El este Nea Gigi, o vedetă în devenire! Înconjurat de reporteri, a explicat de ce crede el că a fost dus la Poliție:

„N-am traversat pe trecerea de pietoni. M-am abătut, un pic, din curiozitate! Voiam să văd dacă organele își fac datoria...dânșii au fost foarte prompți. Nu eram pe jos, aveam o roabă”, a explicat bărbatul.

Nea Gigi e corect, are și permis pentru condus roaba! Simpaticul personaj le-a explicat reporterilor și care este ritualul lui zilnic: „De obicei, îmi fac ceai de struguri. Câteodată, merge și un ceai de prune...”

Toate bune și frumoase, înșă polițiștii l-au filmat pe Nea Gigi înainte de a-l reține. Trecerea de pietoni era un drum județean, traversatul era întors în locuri nepermise, iar roaba era...un SCUTER!

Râsul este garantat, în materialul video de mai sus!

Cheia succesului stă în cifre! Cum obținem bunăstarea prin intermediul numerologiei. Semnificația cifrelor, pe scurt... Ştefania Bănică, prima femeie balerin-magician din România, i-a cam sucit mințile lui Dani: „Ce vrăjitorie e asta?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x