Antena Căutare

Cheia succesului stă în cifre! Cum obținem bunăstarea prin intermediul numerologiei. Semnificația cifrelor, pe scurt

Corina Stratulat, numerolog, a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a explicat cum putem obține bunăstarea, cu ajutorul....numerelor!

Corina Stratulat, numerolog, a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a explicat cum putem obține bunăstarea, cu ajutorul....numerelor!

Numerologia este una dintre științele vechi, ale cărei baze au fost puse de însuși Pitagora. Matematicianul și-a dat seama că cifrele nu au doar valoare cantitativă, ci și una calitativă. asta înseamnă o vibrație și o informație.

Așa că, în momentul în care cifrele apar în viața noastră, acolo există o informație. La nivel personal, numerele din data nașterii poartă o informație ce ne spune cum funcționăm, la nivel de subconștient. Pentru a putea desluși pe deplin aceste informații, este recomandat să apelăm la un expert în numerologie.

O persoană poate folosi acele abilități native pentru a obține succes și performanță.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Cerul României va fi brăzdat de stele căzătoare! Vânătorul de eclipse, totul despre ploaia de meteori „Orlando 2019”... Nea Gigi e comoară națională! Testează vigilența polițiștilor, se crede pieton, chiar dacă e pe scuter și bea numai ceai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x