Antena Căutare

Nelu Ploieșteanu pregătește piesă în memoria lui Ștefan Iordache: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă mai ține pe picioare și pot să mai cânt”

După o absență prea lungă, maestrul Nelu Ploieșteanu a revenit în platoul „Neatza”. Celebrul interpret de muzică lăutărească din România a vorbit despre piesa „Magazinul de vise”, dedicată marelui actor Ștefan Iordache.

După o absență prea lungă, maestrul Nelu Ploieșteanu a revenit în platoul „Neatza”. Celebrul interpret de muzică lăutărească din România a vorbit despre piesa „Magazinul de vise”, dedicată marelui actor Ștefan Iordache.

„Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că încă mă mai ține pe picioare. Nu am mai apărut pe la TV pentru că sunt într-un contract pe zece ani. Nici nu știu dacă o să mai trăiesc eu atât”, a glumit Nelu Ploieșteanu.

„Am un contract cu un restaurant din Slănic Moldova, unde facem tratament cu un șprițuleț”, a adăugat artistul.

Nelu Ploieșteanu pregătește un nou „material discografic”.

„Am pregătit o piesă în memoria marelui nostru actor Ștefan Iordache. Se numește „Magazinul de vise”. O voi cânta pe 25 mai, la Sala Palatului”, a spus artistul.

Dani Oțil are o mare problemă cu vegetarienii: „Mă supără foarte tare. Nu sunteți originali”... Habemus juriu! Ei sunt cei care vor hotărî cine este „Cea mai sexy mămică”: „Am venit să dau locul doi, acasă am locul u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x