Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Fosta concurentă X Factor, Nicoleta Nucă, și Vescan au adus „Tăcerea” la Neatza. Piesa sună deja a hit!

 

Nicoleta Nucă și Vescan au adus „Tăcerea” la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Fosta concurentă „X Factor” a vorbit despre istoria acestei piese și despre semnificația tatuajelor sale.

Videoclipul piesei „Tăcerea” a strâns aproape două milioane de vizualizări pe YouTube și a intrat în secțiunea YouTube Trending Romania.

„Tăcerea” este rezultatul unei colaborări de doi ani între cei doi artiști. „La un moment dat, a apărut această piesă și, pur și simplu...am lansat-o”, a spus Nicoleta Nucă.

 Nicoleta Nucă a participat în 2014 la „X Factor”, unde l-a avut mentor pe Ștefan Bănică. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe