Antena Căutare

Nu încercați asta acasă! Ramona și Amalia s-au umplut de înghețată: „Iată, fiecare cu talentul ei!”

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au încercat o nouă provocare: „Hula Hoop cu înghețată în mână". Amalia și Ramona au trebuit să mănânce din mâinile lui Dani Oțil și Răzvan Simion câte o înghețată, în timp ce simpaticii matinali făceau Hula Hoop cu două cercuri.

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au încercat o nouă provocare: „Hula Hoop cu înghețată în mână".

Săptămâna a început în forță pentru echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Prezentatorii au „echipat” câte două cercuri și două cornete de înghețată. Adevărata provocare este pentru cele două co-prezentatoare. Amalia și Ramona trebuie să încerce să mănânce înghețata, fără să fie accidentate. Prima care reușește să termine va câștiga „respectul nostru”, a spus Răzvan Simion.

Cine a fost marea câștigătoare a concursului de mâncat înghețată, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus.

S-a spart conducta de frumusețe! Platoul „Neatza” a fost inundat de concurentele „Miss OneLife”: „Vreau să ne amestecăm ... Dani Oțil le-a pus pe Ramona și Amalia la muls vaca! „Astăzi o să facem un alt tip de sport, Fusion Fitness Farm”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x