Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Nu încercați asta acasă! Ramona și Amalia s-au umplut de înghețată: „Iată, fiecare cu talentul ei!”

 

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au încercat o nouă provocare: „Hula Hoop cu înghețată în mână".

Săptămâna a început în forță pentru echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Prezentatorii au „echipat” câte două cercuri și două cornete de înghețată. Adevărata provocare este pentru cele două co-prezentatoare. Amalia și Ramona trebuie să încerce să mănânce înghețata, fără să fie accidentate. Prima care reușește să termine va câștiga „respectul nostru”, a spus Răzvan Simion.

Cine a fost marea câștigătoare a concursului de mâncat înghețată, puteți afla, urmărind materialul video de mai sus.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI