Antena Căutare

O mai țineți minte pe Elena Hasna, fetița-fenomen de la Next Star? S-a transformat într-o domnișoară superbă: „Eram un copil care voia doar să cânte”

Neatza cu Răzvan și Dani. Elena Hasna, fetița-fenomen de la „Next Star”, este de nerecunoscut! Artista tocmai și-a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Să nu uiți de ea”.

Neatza cu Răzvan și Dani. Elena Hasna, fetița-fenomen de la „Next Star”, este de nerecunoscut! Artista tocmai și-a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Să nu uiți de ea”.

Nu mai este o copilă! Elena Hasna a împlinit 18 ani și este o domnișoară superbă, cu mari planuri de viitor. „Încerc să evoluez mereu, îmi impun stadarde cât mai mari”, a spus artista.

Elena Hasna avea doar 12 ani când a cucerit o țară întreagă cu prestațiile sale desăvârșite de la „Next Star”.

„Cea mai mare bucurie a fost atunci când am apărut prima dată la televizor. Eram un copil care voia, pur și simplu, să cânte și care nu s-a gândit nici măcar o secundă că ar putea să ajungă unde a ajuns”, a povestit Elena.

După aparițiile de la „Next Star”, Elena a fost denumită „Lara Fabian a României”. Tânăra își dorește să se mute în București și să se concentreze mult mai mult pe muzică.

Elena a primit aprecieri și în presa străină, publicații importante din Franța și Belgia dedicând articole ample artistei fenomen din România.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Constantine, Constantine....ai spart gheața la „Eu am rețeta perfectă”! Mai are cineva o cămară atât de bogată?... Imagini în premieră. Cum arată primul spital construit de statul român în ultimii 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x