Antena Căutare

O melodie de dragoste l-a aprins pe Dani Oțil: „Dacă o băgau la Neversea, puteai și tu să...”

O simplă melodie, superbă, ce-i drept, a aprins o discuție înflăcărată. Dani Oțil și Răzvan Simion nu se regăsesc în caracteristicile iubirii și relațiilor moderne. Dacă Dani Oțil nu înțelege ce s-a întâmplat cu melodiile de dragoste, Răzvan Simion a criticat dispariția etapei de curtare.

O simplă melodie, superbă, ce-i drept, a aprins o discuție înflăcărată. Dani Oțil și Răzvan Simion nu se regăsesc în caracteristicile iubirii și relațiilor moderne. Dacă Dani Oțil nu înțelege ce s-a întâmplat cu melodiile de dragoste, ale căror versuri au fost înlocuite cu „SKUURT”, Răzvan Simion a criticat dispariția etapei de curtare.

„Asta e o piesă pe care, dacă o băgau la Neversea, puteai să te mai bălăngăni pe lângă o fată, o mai luai de șolduri...Acum și piesele de dragoste sunt SKURRRRT! Așa e și dragostea acum, așa am înțeles, nu mai e ca pe vremuri... Tata venea în fiecare zi, la aceeași oră, de la fabrică și știa că o va găsi tot pe mama, la același aragaz! Acum nu știi niciodată, bossulic!”, a spus Dani Oțil.

„Nu mai există partea aia cu curtatul, e oarecum nefolositoare. Mai mult, chiar ai dosărelul când te duci la întâlnire. Se știe tot - de pe Instagram, de pe Tik Tok - ce ascultă, pe unde a fost, cu ce se îmbracă, dacpa re dinții întregi sau nu”, a adăugat Răzvan Simion.

El este „învingătorul” de la Bac: „Lumea ziceau că nu-l iau. Am arătat că sunt mai creier decât ei!”... De vorbă cu doi elevi de 10! Cum au reușit Mihnea și Daria să obțină note maxime la Bacalaureat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x