Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

O melodie de dragoste l-a aprins pe Dani Oțil: „Dacă o băgau la Neversea, puteai și tu să...”

 

O simplă melodie, superbă, ce-i drept, a aprins o discuție înflăcărată. Dani Oțil și Răzvan Simion nu se regăsesc în caracteristicile iubirii și relațiilor moderne. Dacă Dani Oțil nu înțelege ce s-a întâmplat cu melodiile de dragoste, ale căror versuri au fost înlocuite cu „SKUURT”, Răzvan Simion a criticat dispariția etapei de curtare.

„Asta e o piesă pe care, dacă o băgau la Neversea, puteai să te mai bălăngăni pe lângă o fată, o mai luai de șolduri...Acum și piesele de dragoste sunt SKURRRRT! Așa e și dragostea acum, așa am înțeles, nu mai e ca pe vremuri... Tata venea în fiecare zi, la aceeași oră, de la fabrică și știa că o va găsi tot pe mama, la același aragaz! Acum nu știi niciodată, bossulic!”, a spus Dani Oțil.

„Nu mai există partea aia cu curtatul, e oarecum nefolositoare. Mai mult, chiar ai dosărelul când te duci la întâlnire. Se știe tot - de pe Instagram, de pe Tik Tok - ce ascultă, pe unde a fost, cu ce se îmbracă, dacpa re dinții întregi sau nu”, a adăugat Răzvan Simion.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI