Antena Căutare

Oana Cârmaciu, actrița principală din serialul Sacrificiul, va fi mămică: "Iubitul meu a plâns de fericire când a aflat"

Oana Cârmaciu joacă în serialul Sacrificiul: Alegerea, care poate fi văzut în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00, la Antena 1.

Oana sau Ioana, așa cum o știu telespectatorii, este însărcinată în luna a șaptea și așteaptă să aducă pe lume un copil minunat. Ea este o mămică tânără de doar 26 de ani care se bucură de fiecare moment al celei mai frumoase și sensibile perioade din viața unei femei.

Oana nu și-a planificat sarcina, s-a întămplat pur și simplu! "S-a întâmplat, am fost șocată și apoi m-am bucurat!", spune Ioana.

Filmările pentru serialul Sacrificiul nu au fost o porblemă pentru Oana și nici pentru regizorii care au adaptat scenariul filmului la situția ei. Pe parcursul filmului, sarcina în creștere se vede cu ochiul liber.

"Pentru mine cel mai greu a fost la început, în primele trei luni, când se schimbă foarte multe lucruri, foarte, foarte repede și în special emoțional îți este foarte greu atunci. Iar acum, începe să fie din ce în se mai greu pentru că, practic, am un ghiozdan de 8 kg pe care îl port 24/7 și e greu!", spune Ioana.

"Te-a lăsat cineva să fii în față la vreo coadă?", întreabă Dani.

"Nu!", spune Ioana

"Nici eu nu mă aștept, dar întreb! Nu o să se întâmple, stai liniștită. Poate doar când ești cu bebelușul în brațe", continuă Dani ironizând situația din România.

Horoscopul zilei, 27 februarie 2020. Scorpionii se simt îndrăgostiți... Rambo de România dă cu bombe în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani! Neluțu Măgurean are remediu pentru coronavirus: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x