Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Neatza cu Răzvan și Dani. Ospăț cu preparate haiducești pentru toate gusturile, în Parcul Național din Capitală

De Sfinții Mihail și Gavriil, în Parcul Național din Capitală, se organizează un ospăț cu preparate haiducești pentru toate gusturile.

Cine dorește să guste din preparatele haiducești se poate înfructa din miel la proțap, turtele haiducului și plăcinte haiducești. Iar ceaunele pline clocotesc de zor cu cele mai gustoase preparate de vânat.

„Am făcut o oaie frumoasă, elegantă pe grătarul ăsta orizontal. Este un grătar special, temperatura vine din spate, iar în față putem lucra elegant.” , a explicat bucătarul chef .

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!