Antena Căutare

Mihai Eminescu a ajuns subiect de rap, pardon, de trap! Pablo are 12 ani și a rupt Youtube-ul în două cu piesa „Eminescu”

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", David Popescu, pe numele său de scenă Pablo, a lansat videoclipul piesie "Eminescu, în care cântă, pe ritmuri de trap, despre aspirațiile unui tânăr adolescent

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", David Popescu, pe numele său de scenă Pablo, a lansat videoclipul piesie „Eminescu”, în care cântă, pe ritmuri de trap, despre aspirațiile unui tânăr adolescent.

Videoclipul piesei „Eminescu”, compusă de Theea Miculescu și Cătălin Dascălu, se apropie de un milion de vizualizări pe Youtube.

Coincidență sau nu, „Pablo” locuiește în Iași, chiar pe strada Plopii Fără Soț!

La doar 12 ani, tânărul are deja o activitate artistică bogată. „Pablo” este numele personajului pe care îl interpretează în serialul și filmul de succes „Lara”, alături de Iuliana Beregoi.

Pablo își împarte timpul între școală și lecțiile de canto. Cu toate că acum viața lui este dedicată total muzicii, prima iubire a lui a fost fotbalul. Pasiunea pentru sport a venit de la fratele lui, fotbalistul Ștefan Popescu!

Mai multe despre Pablo, puștiul de 12 ani care cântă rap despre Mihai Eminescu, în materialul video de mai jos:

Roxana Nemeș a făcut hula hoop cu înghețată în mâini, la „Neatza cu Răzvan și Dani". Dani Oțil, către Răzvan Simion... Românie, plai de dor. Doi români au furat cântarul, în locul casei de marcat, dintr-o brutărie din Italia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x