Antena Căutare

Momentul în care un puști de 11 ani, vicecampion mondial la skateboarding, sare cu placa peste Dani Oțil, în direct: ”Ai grijă. Dacă mă lovești, va fi nasol!”

Patric Iluț, un puști de doar 11 ani din Baia-Mare, și-a descoperit pasiunea pentru skateboarding la vârsta de cinci ani, iar acum e vicecampion mondial. 

Patric Iluț a obținut acest titlu în vara acestui an, iar acum, în direct la Neatza, el a vorbit despre succesul pe care l-a obținut.

”Am împlinit 11 ani de curând. Snowbord e cu o placă cu care merg pe placă. Snobord cross e cu viteză, cu cine ajunge primul jos. Nu părinții m-au pus să mă dau pe skate, ci eu m-am pus pe placă. Aveam cinci ani. La șase am început să mă dau cu snowboard. Cel mai tare premiu l-am obținut în Franța. M-am calificat la o olimpiadă, dar nu pot să particip că n-am 13 ani.”, a mărturisit el.

De asemenea, Patric l-a pus pe Dani să stea întins pe jos ca să sară cu placa peste el.

Ce a ieșit, vedeți mai sus!

Cum trebuie să-ți îngrijești tenul în sezonul rece. Sfaturi de care să ții cont pentru a-ți hidrata pielea, iar machiaju... Diana Stejereanu, cele mai simple exercții cu bățul de yoga. Iată cum să ai un trup perfect armonios!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x