Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Neatza cu Răzvan și Dani. Pipino de România e unic pe scenă: Salopeta este a mea, nu a Deliei, așa cum mi-au spus cârcotașii

Pipino de România e deja faimos în România, a fost concurent de la iUmor, l-a văzut o țară întreagă si face spectacol de fiecare dată. Unde mai pui că fiecare apariție a sa este cu totul inedită. Ce Delia, ce Andreea Bălan?! 

Pipino de România e deja faimos în România, a fost concurent de la iUmor, l-a văzut o țară întreagă si face spectacol de fiecare dată. Unde mai pui că fiecare apariție a sa este cu totul inedită. Ce Delia, ce Andreea Bălan?!

Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Pipino a explicat că are o salopetă care seamănă foarte bine cu cea a Deliei, jurata de la iUmor.

Supărat nevoie mare, artistul a ținut să precizeze că nu a furat ideea juratei, așa cum a fost acuzat, ci a fost idee personală, semn că are gusturi bune în materie de vestimentație.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro