Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

S-a spart conducta de frumusețe! Platoul „Neatza” a fost inundat de concurentele „Miss OneLife”: „Vreau să ne amestecăm limbile”

 

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ernst Hadrian Bohm, organizator "Miss OneLife", a venit să vorbească despre prima competiție internațională de frumusețe organizată vreodată în București.

Competiția a avut drept scop promovarea României, a obiectivelor turistice din România, a culturii și a tradițiilor românești, în peste 190 de țări. La „Miss OneLife” au participat 29 de candidate din 29 de țări.

Platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost inundat de femei frumoase! Dani Oțil, vizibl emoționat de concurentele „Miss OneLife”, a încercat să le pună câteva întrebări. 

O fi frumusețea universală, dar cuvântul „prună”, nu! Miss Finlanda pleacă cu o poveste interesantă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

„Plum! We make țuică. We have copac, scuturi and then to the cazan...and drink: BRRRR!”, a spus Dani Oțil.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI