Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

„Prima” cerere în căsătorie a lui Dani Oțil, un dezastru total! Ce să NU faci dacă plănuiești un moment romantic: „Veniseră doi bețivi, chelnerul ne-a furat o sută de dolari”

Mâncare proastă, doi vecini beți și un ospătar care le-a furat o sută de dolari. Sună romantic, nu? Dani Oțil a dezvăluit că a mai avut o încercare de a-și cere iubita în căsătorie...un dezastru total!

Dani Oțil se pregătește să devină ginerică! Simpaticul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cerut iubita în căsătorie, în timpul unei excursii fabuloase prin America de Sud.

Ceea ce nimeni nu știa este că planul lui inițial a fost un eșec total, fără voia lui.

„Eu am vrut să dau inelul, la un moment dat. Era chiar Revelionul. Meniul n-a fost cine știe ce, lumea n-a fost mulțumită, doi veniră beți, ospătarul ne-a furat, la o masă de șase, cu o sută de dolari,

Așteptam focurile de artificii, neștiind că acolo nu se face asta...M-am gândit că dacă dau inelul atunci, decât s-o duc așa toată viața, mai bine nu mai scot inelul deloc”, a povestit Dani Oțil.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!