Antena Căutare

Avem și noi un „Om de Oțel”. Paul Georgescu a înotat 1.600 de metri în apă înghețată. „Orice se poate întâmpla, am avut și eu probleme”

„Omul de Oțel” a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Sportivul Paul Georgescu a devenit primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apa îngheţată.

„Omul de Oțel” a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Sportivul Paul Georgescu a devenit primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apa îngheţată.

Omul de Oțel este român! Paul Georgescu a reușit să înoate 1.600 de metri în apă înghețată. Sportivul este modest, spune că succesul său a fost ajutat de încălzirea vremii de zilele trecute, dar cine ar putea rezista antrenamentelor la temperaturi de -1 grad?

„Temperatura apei a fost de 3,2 grade, dar eu m-am antrenat la temperaturi mult mai joase. am avut puțin noroc cu încălzirea de săptămâna trecută, temperatura apei a mai crescut, dar, înotând aproape 22 de minute, hipotermia se poate instala.”

A fost un traseu cu peripeții.

„Am avut și o mică problemă, am pierdut numărătoarea bazinelor, noroc cu antrenorul meu”, a povestit primul român care a înotat 1.600 de metri în apă înghețată.

Paul Georgescu, fost jucător de polo, are acum o nouă provocare: Campionatul Mondial de Înot în Apele Înghețate, din Rusia.

Ani de liceu cu emoții la coringență! Faptul că era olimpic nu l-a salvat pe Dani de la statutul de corigent: „Oțil, sta... Magicianul Johannes, dezvăluiri din noul sezon „iUmor”: „Am aruncat cu o cărămidă în Bendeac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x