Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Sacrificiul

Ramona Olaru, cerută în căsătorie de iubitul ei?! Nici Cuza nu se aștepta la asta: „A făcut o față...”

Ramona Olaru i-a pregătit o mega surpriză iubitului ei, Cuza!

Ramona Olaru și-a forțat iubitul să o ceară în căsătorie, în timpul unei farse. ”Avea o față... A fost obligat să facă gestul!”, a dezvăluit aceasta.

„Nu s-a scos niciun inel! A fost o farsă pe care i-am făcut-o, împreună cu prietenii lui. Inelul era al unei prietene. Repet, a fost o farsă care a ieșit foarte bine”, a explicat Ramona.

Ramona Olaru și iubitul ei s-au distrat joi seara într-un local de karaoke din București. În timp ce Cuza cânta, prietenii lui i-au strecurat în buzunar un inel.

„L-au rugat să îmi facă și o declarație de dragoste, dacă tot făceam șapte luni împreună. Lumea a început să filmeze”, a adăugat Ramona.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!