Antena Căutare

Momentul adevărului! Răzvan Simion și Dani Oțil și-au măsurat, în direct...brațele! „Tu nu ești zgârcit, doar nu ajungi la buzunare”

Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat, în direct, cât de scurte sunt mâinile lui Dani Oțil.

Răzvan Simion, prezentatorul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat, în direct, cât de scurte sunt mâinile lui Dani Oțil.

Răzvan Simion a fost senzațional în rol de dinozaur, la „Scena misterelor”. Cu toate astea, el este convins că Dani Oțil ar fi fost mult mai potrivit pentru acea transformare.

„Nu știu de ce nu ți-au dat ție costumul ală. Tu ai mâinile scurtuțe și ți-ar fi ieșit bine partea aia...Eu m-am chinuit, a trebuit să le trag, tu nu aveai probleme”, a spus Răzvan Simion.

Ca să elimine orice dubiu, cei doi prezentatori s-au măsurat. E adevărat, doar unul a vrut să participe la această demonstrație.

CITEȘTE ȘI: Un dinozaur imens a invadat platoul emisiunii Scena misterelor! Vocea vedetei a fost ghicită imediat

Răzvan Simion, victima modei: „Ai față de bătrânel care se îmbracă în hârtie de împachetat cadouri luată de la librărie”... De la iUmor, la Neatza cu Răzvan și Dani, Mihai Marin face show! „Eu nu am copii, dar vreau să le dau chitara mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x