Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Răzvan Simion a ratat o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard: Am adormit și nu am auzit telefonul

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rată o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rată o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Deși își dorea să o cunoască pe frumoasa actriță Marion Cotillard, Răzvan a ales să doarmă și să pieardă cea mai așteptată întălnire din viața lui.

Trezit la ora 23:30, a văzut multe apeluri de la Irina Nistor cu apel video pe Whatsapp, în care aceasta îi spunea că este așteptat la Ambasada Franței ca s-o cunoască pe Marion, însă acesta a ales să râmănă în pat.

Dezamagit de ocazia pierdută, Răzvan povestește în direct regretul său. Însă Dani Oțil nu pierde ocazia să râdă de Răzvan și îi reproșează: „O dată ești chemat la Ambasada Franței și tu te culci”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!