Antena Căutare

Ce se ascunde în baia lui Răzvan Simion! Matinalul a mărturisit tot în direct: ”Uit de fiecare dată!”

Răzvan Simion și Dani Oțil au avut, în cadrul emisiunii de astăzi, un moment de sinceritate, în care au dezvăluit lucruri neștiute de nimeni despre ei.

Răzvan Simion și Dani Oțil au avut, în cadrul emisiunii de astăzi, un moment de sinceritate, în care au dezvăluit lucruri neștiute de nimeni despre ei.

Astfel, dacă Dani Oțil a mărturisit care a fost cea mai urâtă zi din viața lui, Răzvan Simion a dezvăluit că ține în baie peste 120 de periuțe de dinți.

Răzvan Simion, impresionat de prestația cântărețului britanic Ed Sheeran: ”Un om cu o chitară a ținut în priză zeci de mii de oameni!”

”Am colegi care țin să-mi reamintească. Casca este formată din două părți, cea rigidă și una moale, care se spală. O singură dată am uitat partea moale la București. Colegul meu, Ștefan, mi-a dat căciula lui, peste care am pus un batic. A fost cea mai urâtă zi din viața mea.”, a mărturisit Dani Oțil.

Dani Oțil și Răzvan Simion, discuție controversată, în direct: ” Noi nu bem apă pentru că peștii fac dragoste în ea!”

”Eu am 120 de periuțe de dinți în baie. Pentru că de fiecare dată când plec, le uit. Opresc la magazin și iau. Pastă de dinți, nu, pentru că are colegul Dani. Nu-mi dă tubul, îmi dă cu rația.”, a dezvăluit și Răzvan Simion.

Smiley News! Constantin Tănase, singurul român care a dansat cu Charlie Chaplin: ”Au făcut schimb de partenere!”... Dani Oțil, despre ținutele purtate de fete la malul mării:”Trebuie să se vadă multă piele!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x