Antena Căutare

Răzvan Simion i-a dat lecții Denisei, în direct! Cum arată privirea de ”N-a fost vina mea, domnu' polițist!”

A fost momentul adevărului la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, întrucât Răzvan Simion a recunoscut și și-a exemplificat...tipurile de priviri pe care le adoptă atunci când își dorește ceva. 

A fost momentul adevărului la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, întrucât Răzvan Simion a recunoscut și și-a exemplificat...tipurile de priviri pe care le adoptă atunci când își dorește ceva.

Într-o discuție cu Denisa, cântăreața care a fost invitată în emisiune, Răzvan Simion și-a exemplificat privirile de ”N-a fost vina mea, domnu' polițist!” și ”Dă-mi” sunt două tipurile pe care le adoptă ori de câte ori are nevoie.

Citește și: Tocul, cine și-a rupt tocul? Dani Oțil și Răzvan Simion, intrigați de o descoperire făcută dis-de-dimineață: ”A plecat așa, fără să se uite în urmă?”

”Nu, aici, în emisiunea asta, se cerșește. Mie mi-au trebuit niște ani. ”N-a fost vina mea, domnu polițist!” și ”Dă-mi”. Astea sunt privirile mele.”, a spus Răzvan Simion în timp ce le-a și exemplificat.

Citește și: Unul mai talentat ca altul! Florin Ristei și Răzvan Simion, duet de senzație în direct! Dani: ”Mâine vreau să-mi aduceți un tanc cu șenile!”

”Ultima dată n-a mai mers la o doamnă polițist. Ultima mi-a făcut așa, gen du-te să nu-ți mai văd mutra.”, a mai spus matinalul de la Antena 1.

Când scăpăm de caniculă! Florinela Georgescu, director ANM: ”Episoadele de căldură vor alterna cu cele de instabilitate.... Ce n-a mai făcut Dani Oțil de zece ani și îi lipsește: ”Vreau și eu să mă consum un pic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x