Antena Căutare

Răzvan Simion, refuzat în direct de Maria Andria: „De ce să te urmăresc pe tine? Eu nu am treabă cu bărbați care au femei”

Solista Maria Andria a fost invitată în platoul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Când vine vorba de bărbaţi, blondina are o regulă: nu îi urmăreşte pe cei care au iubite!

Solista Maria Andria a fost invitată în platoul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Când vine vorba de bărbaţi, blondina are o regulă: nu îi urmăreşte pe cei care au iubite!

Maria Andria, bomba sexy din Grecia, a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu un videoclip incendiar. Pentru că se apropie vara, sezonul excursiilor, artista le-a propus simpaticilor prezentatori să le fie ghid prin Grecia și Cipru.

„Dacă veniți în Cipru sau în Grecia, o să vă duc oriunde vreți. Pe voi o să vă iau mai ieftin, nu pot să o fac gratis, să îmi iasă și mie un bănuț”, a spus Maria Andria.

Cu ochii lipiți de tv, cel mai mare fan al emisiunii, Horia Brenciu, a cerut o intervenție telefonică, în direct: „Mă bucur că susțineți și împingeți tinerele talente blonde”, a spus Horia Brenciu.

„Îl am pe Instagram! Îmi place de el, e bun!”, a spus Maria Andria.

Artista a mărturisit că îl urmărește și pe Dani Oțil pe rețeaua de socializare, dar, surpriză, pe Răzvan Simion, nu! „De ce să te urmăresc pe tine? Știi de ce nu te urmăresc? Că nu vreau să îți fac probleme, eu nu urmăresc bărbați care au femei”, a spus ea.

Lipsa încrederii în sine, cea mai mare problemă a copiilor. Cum îi putem ajuta pe cei mici să depășească acest obstacol... Nicu Covaci, despre cele mai grele momente din viață: „Le-am spus că nu mai vreau să fiu român, dacă se mai poartă așa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x