Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Răzvan Simion, refuzat în direct de Maria Andria: „De ce să te urmăresc pe tine? Eu nu am treabă cu bărbați care au femei”

 

Solista Maria Andria a fost invitată în platoul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Când vine vorba de bărbaţi, blondina are o regulă: nu îi urmăreşte pe cei care au iubite!

Maria Andria, bomba sexy din Grecia, a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu un videoclip incendiar. Pentru că se apropie vara, sezonul excursiilor, artista le-a propus simpaticilor prezentatori să le fie ghid prin Grecia și Cipru. 

„Dacă veniți în Cipru sau în Grecia, o să vă duc oriunde vreți. Pe voi o să vă iau mai ieftin, nu pot să o fac gratis, să îmi iasă și mie un bănuț”, a spus Maria Andria.

Cu ochii lipiți de tv, cel mai mare fan al emisiunii, Horia Brenciu, a cerut o intervenție telefonică, în direct: „Mă bucur că susțineți și împingeți tinerele talente blonde”, a spus Horia Brenciu.

„Îl am pe Instagram! Îmi place de el, e bun!”, a spus Maria Andria.

Artista a mărturisit că îl urmărește și pe Dani Oțil pe rețeaua de socializare, dar, surpriză, pe Răzvan Simion, nu! „De ce să te urmăresc pe tine? Știi de ce nu te urmăresc? Că nu vreau să îți fac probleme, eu nu urmăresc bărbați care au femei”, a spus ea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI